Táncoktatás

Koordinációs készségfejlesztés

Az ember életében, már kisgyermek korban fontos, hogy kialakuljon a készség és a képességünk. Leegyszerűsítve, a két dolog összefoglalva, a tevékenység amit végzünk automatkisan aktivizálódik – s képesek leszünk valamire. Mindenki számára fontos kell, hogy legyen a mozgás, zenei érdekeltség bármilyen formája, ritmus felismerés és az egymásnak átadott energiák, közlések felismerése. S az itt, ilyenkor végrehajtott mozgás saját magunkat fejlessze, erősítse, színesítse.

Egyedi órák magáncélra

Fontosnak tartom az egyedi órákat, mert a meghirdetett csoportos tréningekre lehet nem jut el az, akinek lételem, kikapcsolódás…stb. a tánc és gyakorlás, ezért úgy gondolom kellő egyeztetéssel szívesen segítek a mozogni vágyókkal.

Felkészítések

Koreográfiák

Iskolák számára

Táncművészeknek

Tánckurzusok, csoportos tréningek

3 évig tartottam csoportos tréninget Szegeden. Széles körben volt érdekelődés e foglalkozást illetően. Fontos hogy nemcsak hivatásos táncosoknak szól a felhívás. Otthonról kiszabadulni, mozogni vágyóknak, közösen egy – egy órára csak a mozgás és a tánc szeretetének engedve.

Föld kontakt

A talajjal való kapcsolatot fontosnak tartom, kihasználva az ezen történő energiákat, a saját célunkra fordítva tehetjük mozgássorozattá a pillanatot.

Kortárs, Modern Tréning

Mivel magam is a kortárs – modern stílusban vagyok érdekelt szeretném a saját észrevételeimet, ezzel kapcsolatos érzéseimet, reakcióimat, mozgásstílusomat átadni.